Hoe dromen werkelijkheid worden

Wat ooit behoorde tot één van mijn professionele dromen, is in december 2023 werkelijkheid geworden.

Enkele jaren geleden werkte ik nog fulltime in loondienst, en ik was uitgekeken op mijn job. En dan droom je al eens weg, naar betere oorden zeg maar. 🙂

Ik droomde er heel erg van om mensen te kunnen inspireren en motiveren. In wat exact, dat was toen nog niet helemaal duidelijk. Maar ik droomde ervan om mensen samen te brengen, voor een groep te staan, en te zorgen dat ze zich geïnspireerd voelden.

Op dat moment, achter mijn pc, in een open landschapskantoor, leek dat echt heel ver van mijn bed.

En vorig weekend werd het werkelijkheid! Ik organiseerde mijn eerste workshop, en bracht een prachtige groep gelijkgestemde creatieve generalisten samen om… te dromen 🙂 Over wat zij professioneel nog allemaal in de wereld willen zetten.

En het was een succes! De dag is helemaal verlopen hoe ik het me ingebeeld had. De energie die in een groep tot stand komt, is echt zo krachtig!

De les die ik voor mezelf meeneem en die ik graag met jullie deel is:

Het is het zo waard om je dromen niet te laten ondersneeuwen, te laten stof pakken in een schuif. Het brengt je zoveel om te durven uit je comfortzone te stappen en in beweging te komen. Stap per stap te evolueren in de richting van je dromen. En ooit.. worden ze werkelijkheid!

Previous
Previous

“Ik wil de verveling voor zijn deze keer”

Next
Next

Hoe ik het in 2024 over een andere boeg gooi