Wat een Inspirerende week!

De week van de Creatieve Generalist is afgelopen. En deze getuigenis vat het voor mij helemaal samen:

"Heerlijk inspirerende verhalen en getuigenissen! Geeft alleen nog meer zin om voluit te gaan leven en voor die dromen en verlangens te gaan."

Want ooit liep dat anders voor mij. Doorheen mijn leven heb ik al zoveel ideeën gehad, zo vaak goesting gehad om nieuwe zaken te ondernemen, uit te proberen. En toch heb ik gedurende járen slechts een fractie van die dromen tot werkelijkheid gebracht.

De belangrijkste reden? Ik blokkeerde mezelf, omwille van allerlei redenen. Beperkende overtuigingen die in mijn hoofd zaten, of de druk van buitenaf.

“Ge gaat dat toch niet doen, wat een idee is dat nu? Zo ver van hetgeen ge nu aan het doen zijt.”

En dus blijf je altijd maar hetzelfde doen dan wat je altijd al gedaan hebt.

En net daarom is het zo inspirerend om eens andere mensen aan het woord te horen, die ook zo in elkaar zitten. Herkenning voelen, inspiratie opdoen.

Want we zijn met zovelen. Generalisten met een breed interesseveld en nood aan afwisseling. Ik zie nog zoveel mensen die zich in “het eenzijdige vakje” proberen duwen. Maar zelfs met nood aan stabiliteit, kan je je leven en carrière zo boeiend vormgeven. Dat is echt mijn missie

Generalisten inspireren en motiveren om zichzelf beter te leren kennen, en op basis daarvan hun eigen unieke pad te gaan vormgeven. ❤️

Heb jij ook deelgenomen aan de Week van de Creatieve Generalist? Deed het jou ook deugd om herkenning te voelen? Je mag me altijd even een mailtje terug sturen als dat goed voelt. Ik lees graag mee.

Previous
Previous

Ontdek waarom ik zelfstandige werd

Next
Next

Hoe even afstand nemen tijdens de zomer me tot mooie inzichten bracht